Blog

Welkom op onze blogpagina.

Hier geven we je een kijkje in de keuken bij het team van van Ballegooij. Over de dingen die we meemaken, over ons bedrijf en ons vakgebied want reken maar dat elke dag weer anders is. Ook zullen we je praktische tips meegeven over doe-het-zelven en je natuurlijk informeren over de nieuwste woontrends.

Heb jij ideeen voor een blog? Of heb je een vraag waar je altijd al een antwoord op wilde hebben? Mail dan naar gwendoline@vanballegooij.nl

Als ondernemer ben ik nooit tevreden. Ik kijk altijd vooruit en zelden terug. Het moet voor mij altijd beter. Een acht moet een negen zijn. En het liefst een tien. Maar voor één keer kijk ik toch terug op bijna 25 jaar Van Ballegooij. En stiekem, zonder dat ik mezelf op de borst wil kloppen, ben ik dan best een beetje trots.

Bij ons gebeurt veel meer dan schilderen alleen. Maar zelf ben ik op mijn veertiende als schilder begonnen en ik vind dat nog steeds het mooiste vak ter wereld. Ik zal uitleggen waarom.

Eerder schreven we een blog over behangen, een klus die mensen vaak zelf doen. Bij stucen zul je veel sneller voor vakspecialisten kiezen. Onze stukadoors zijn dat. We leggen graag uit wat zij allemaal kunnen.

actie foto

Houtrot is vervelend en zelfs gevaarlijk. Maar als je er last van hebt, zijn er meerdere mogelijkheden. En wij bieden ze met Van Ballegooij allemaal aan.

actie foto

Trends komen en gaan en daarna komen ze vaak gewoon weer terug. Zo is het ook met behangen. Dat werd een aantal jaar geleden als ouderwets gezien, maar is op dit moment weer hip en populair. Je kunt het zelf doen of aan vakmensen zoals wij overlaten. Maar wat je ook kiest: er zijn een paar dingen die je even moet weten.

actie foto