Van Ballegooij & Voetbalacademie N.E.C. ; een bijzondere samenwerking

Official partner Voetbalacademie N.E.C.

Zoals jullie weten sponsort van Ballegooij Glas- & Schilderwerken verschillende organisaties. Van voetbalclubs H.V.C.H. en s.v. TOP tot Stichting Carnavalsviering Heesch, stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) en nog een tal aan verenigingen die wij een warm hart toedragen.

Vanaf deze week mogen we een nieuwe naam aan onze mooie lijst toevoegen. En niet zo maar een.

We zijn ontzettend trots dat we de komende 5 jaar ‘Official partner Voetbalacademie N.E.C.’ zijn.

De Voetbalacademie

De Voetbalacademie van N.E.C. is een van de 13 gecertificeerde KNVB opleidingen. Deze zijn door de KNVB opgericht om het jeugdvoetbal in Nederland een impuls te geven en het aantal doorgebroken voetbaltalenten te verdubbelen.

Jasper Cillessen (Barcelona) en Vincent Janssen (Tottenham Hotspurs) zijn beide opgeleid in de Voetbalacademie van N.E.C. Dat geldt ook voor jonge spelers als Jay-Roy Grot, Maarten Paes en Ferdi Kadioglu die als A-junior al deel uit maken van de eerste elftalselectie van N.E.C.

De Voetbalacademie van N.E.C. heeft 5 teams. JO12, JO13, JO15-1, JO17-1 en JO19-1.

Gelijke kernwaarden

Deze jonge talenten trainen dag in dag uit, met hart en ziel om hun droom te verwezenlijken. Wat is er nou mooier dan dat? Deze teams sponsoren is onze manier iets terug te geven en onze dankbaarheid te tonen. Naast dat is N.E.C. een ontzettend mooie club met sterke kernwaarden die wij als bedrijf ook erg belangrijk vinden. Altijd ambitieus, samen beter worden en voor iedereen in stad en regio. Daar sluit van Ballegooij Glas- & Schilderwerken zich helemaal bij aan.

Wij wensen ‘onze’ jongens een geweldig seizoen toe en vooral heel veel plezier.

Verwante links