header image

Timmerwerk

Van Ballegooij Glas & Schilderwerken is ook uiterst vakkundig met verschillende soorten timmerwerk. Gewapend met schuurpapier, een hamer, spijkers en boor maken onze vakmannen jouw wensen tot werkelijkheid. Samen overleggen we wat de beste manier is om met onze handen te maken wat jij in gedachte hebt.

In en om het huis complete verbouwingen of een klein klusje? Van Ballegooij Glas & Schilderwerken is graag tot je dienst. Zo kan je denken aan nieuwbouwwerkzaamheden als een serre of een dakkapel. Misschien zoek je een oplossing voor meer bergingsruimte. Of gaat het om de renovatie van bijvoorbeeld een balkon, trap of kozijn? Bij ons ben je aan juiste adres.

Waar kunt u op rekenen?

  • We werken met respect voor de materialen;
  • Een eindproduct wat jaren meegaat;
  • Hoge kwaliteit voor zowel binnen- als buitenwerk;
  • Al het werk gebeurt in overleg;
  • Praktisch werken met zo min mogelijk overlast.

kozijnen

Wanneer de kozijnen niet meer te herstellen zijn – door schade of houtrot, bijvoorbeeld – kunnen wij deze voor je vervangen. Hout, kunststof of aluminium: de keuze is aan jou. Elk van deze materialen heeft zijn eigen voordelen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hopelijk komen we samen tot een mooi eindresultaat.

Monumentale panden?

Voor het restaureren van monumentale panden is er natuurlijk een geheel andere aanpak nodig. Van Ballegooij Glas & Schilderwerken beschikt over de juiste kennis en ervaring om je ook hierbij van dienst te zijn. Wil je weten wat hierin voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact op via de knop hieronder.

contact

sectionheading

glaswerk overlay
houtrot overlay
kozijnen overlay
schilderwerk overlay
stucwerk overlay
wandverzorging overlay